Filmcatering, crewcatering en event catering

Carrie van Doorn en haar team bereiden alles in de mobiele keuken die op iedere locatie kan worden ingezet, voor groepen van 10 tot 1.000 personen. Carrie heeft ruim 25 jaar ervaring als cateraar op de sets van grote nationale en internationale speelfilms, commercials (NS, Mercedes) televisieseries (Dokter Tinus), concerten (Adèle, The Specials, Brian Wilson, Pretenders, UB40) en popfestivals zoals Dunya Festival, Parkpop, Metropolis, Pinkpop, Valtifest het zomercarnaval in Rotterdam.
Vraag direct een offerte »

Aroma Catering: filmcatering

Filmcatering

Aroma Catering weet precies wat cast en crew nodig hebben om optimaal te presteren. Het begint 's ochtends met een gevarieerd ontbijt met onder andere verse croissants, diverse brood en belegsoorten, een gebakken eitje, verse sappen en natuurlijk koffie.

Na een ochtend hard werken staat er 's middags een warme lunch met keuze tussen vlees, vis en vegetarisch klaar. De draaidag wordt afgesloten met een buffet met diverse warme en koude hapjes en een wijntje en een biertje. Tussendoor kan de crew de hele dag op krachten komen met koffie, thee en vers fruit.

Aroma Catering
Aroma Catering: filmcatering

Crewcatering

De harde werkers van de crew vinden rust en hernieuwen hun energie tijdens de compleet verzorgde crewcatering van Aroma Catering. 's Middags wordt een gezonde bodem gelegd met een lunch die bestaat uit een lopend buffet met een grote keuze uit soep, tosti's en diverse broodsoorten met een ruime keuze in beleg, waaronder een broodje met warm beleg. 's Avonds hernieuwen zij hun energie met een gezonde, voedzame maaltijd met keus uit vlees, vis of vegetarisch.

Aroma Catering: filmcatering

Event catering en publiekscatering

Regelmatig is onze mobiele keuken te vinden op grote en minder grote festivals en evenementen, zoals de Vierdaagse in Nijmegen. Met plezier zorgen ervoor dat het publiek wat de hapjes en drankjes betreft uitstekend verzorgd wordt en niets te klagen heeft.

Aroma Catering: event catering
Aroma Catering: event catering

Een voorbeeld van een weekmenu

In de zomer van 2016 kookt Aroma Catering voor acteurs, crew en 350 figuranten van de Franse megaproductie Superdam, die in Amsterdam wordt opgenomen. Wat ze zoal te eten krijgen?

Petit déjeuner:
3 types de pain & des petit pains (pistolets, croissants etc.) avec différentes garnitures, oeuf frit, œuf à la coque, muesli, yaourt, jus d'orange fraichement pressé, café et thé.

Repas léger (à divers moments de la journée):
Des sandwiches, friandises, crudités, café et thé, plateau des fruits, du fromage, des saucisses, des snacks, des chips, des noix, du vin, de la bière.

Menu de la semaine:
Spaghetti & Boulettes de viande piquantes, salade Caprese ou salade César, tiramisu.
------
Poulet au curry thaï, des crevettes, concombre piquant, légumes sautés au wok, du riz, ananas.
------
Boeuf bourguignon, salade riche, pommes de terre cuites au four dans leur peau, tarte au pommes
------
Rôti de boeuf, pommes de terres fourrées & aile avec romarin, salade concombre, légumes, glace.
------
Couscous merguez et cuisse de poulet, ras al hanout, légumes, baklava

Et tous les jours il y a aussi un plat principal végétarien.

Aroma Catering: event catering
Aroma Catering: event catering